Päivi Corenius

LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja

Minulta on useasti kysytty miksi olen juuri Kiinteistönvälittäjä? Pidän työtäni etuoikeutena saada osallistua ihmisten isoihin elämänmuutoksiin, sillä kodinvaihto on aina iso elämänmuutos ja se sisältää usein paljon isoja tunteita sekä päätöksiä. Kiehtovana pidän työssäni sitä, että tapaan paljon uusia, erilaisia ihmisiä sekä paljon vanhoja tuttuja asiakkaita, jotka palaavat yhä uudelleen asiakkaakseni hyvin sujuneiden kauppojen jälkeen. Tämä työ on juuri se minun työ, pidän siitä ja uskon että se myös näkyy. Työn haasteellisuus ja vaativuus vain ruokkivat onnistumisenhalua ja tavoitteenani on saada hyvin onnistuneet asuntokaupat niin myyjälle kuin ostajallekin ja se on se mikä palkitsee – siksi juuri Kiinteistönvälittäjä!

Vastaan pääosin Vantaan ja Nurmijärven (Vihti myös) asiakkuuksista mutta ilman kunta/kaupunkirajoja, eli vanhana Espoolaisena ja Helsingissäkin paljon myyneenä voit ottaa minuun huoletta yhteyttä jos mielessäsi on asunnonvaihto.

Takanani on satoja asuntokauppoja, useamman vuoden rautainen kokemus alalta sekä vahva usko sosiaalisen median kasvavaan kehitykseen tulevaisuuden asuntokauppamarkkinoilla. Tehdään yhdessä juuri sinun kotiisi sopiva myyntisuunnitelma!

Vapaa-ajallani olen aktiivinen jääkiekko-äiti ja muutenkin lapset, koti ja sisustus on se mihin vapaa-aikani mielelläni käytän.