Punaisen talon etuovi

Myyjälle

Haluatko että kotisi myydään laadukkaasti, nopeasti ja houkuttelevalla tavalla?

House Companyn käytössä on ammattivalokuvaajan lisäksi kokenut markkinointitiimi asunnon myyntiin. Me osaamme tuoda kodistasi esiin juuri ne oikeat asiat – näin saamme kodistasi parhaan mahdollisen hinnan.

Ennen asunnon myynnin aloittamista välittäjämme visualisoi miten saamme asuntosi näyttämään parhaat puolensa ostajille. Ammattitaitoinen välittäjä ohjeistaa mitä ennen kuvausta kannattaa tehdä ja auttaa tarpeen mukaan. Mikäli kodin ilme tarvitsee lisäpiristystä, stailaa tiimimme kodin kevyesti ennen kuvausta. Tyhjien asuntojen myynnissä käytämme myyntistailausta / virtuaalista stailausta tarpeen mukaan.

Välityspalkkioita vertaillessasi on hyvä kiinnittää huomiota mitä pakettiin kuuluu.

Meillä kuuluu aina:

Ripeä ja joustava toiminta
Pienempänä yrityksenä olemme joustava ja nopea liikkeissämme. Emme hukkaa kallista myyntiaikaa vaan avaamme kohteet mahdollisimman pian markkinoille, mutta myös joustavasti myyjän tarpeita kuunnellen.

Asiakirjat
Tilaamme lakisääteiset myyntiasiakirjat kuten isännöitsijäntodistukset liitteineen, kiinteistörekisteripaperit, kaavaotteet, lupakuvat… laadimme esitteet, puhtaaksi piirretyt pohjakuvat …

Kaikki nettiportaalit sekä some
Asuntoilmoituksesi näkyy Oikotie.fi, Etuovi.com ja housecompany.fi sivuilla ja lisäksi tarpeen mukaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Yksityisesittelyt joustavasti
Uskomme yksityisesittelyjen myyntivoimaan massatapahtumien sijasta. Näin pääsemme parhaiten kartoittamaan ostajan tarpeita ja löytämään ratkaisuja asumiseen sekä kaupan järjestymiseen. Esittelyt järjestetään ostajien tarpeiden mukaan myyjän aikatauluja kuunnellen ja pyritään niputtamaan peräkkäin säästäen myyjän aikaa.

Kauppakirjojen laatiminen, asiakirjojen laillisuuden ja oikeellisuuden tarkastaminen
Laadimme kauppakirjat ja verolaskelmat, teemme kaupanilmoituksen verottajalle sekä isännöintiin, järjestämme kaupantekotilaisuuden ja kiinteistökaupoissa myös kaupanvahvistajan. Pakettiimme kuuluu myös sähköisen kaupan kulut.

Ei kuluja, jos ei kauppaa – ei piilokuluja
Uskomme tekemiseemme ja luotamme ammattitaitoomme.

Olemme SKVL:n jäsenyritys ja noudatamme hyvää välitystapaa.

 

Välityspalkkio

Listahinnat: huoneistot 2,48% (sis. alv.), kiinteistöt 2,98% (sis. alv.), minimi palkkio 3800 euroa (sis. alv).

Pyydä tarjous ilmaisella arviokäynnillä!

 

Asunnon myynti Espoo & PK-seutu

Asunnon myynti on yleensä yksi asiakkaan elämän suurimmista päätöksistä. Mukana ovat niin suuret rahat kuin tunteetkin. Haluamme olla mukanasi näissä tilanteissa vankalla ammattitaidolla ja tinkimättömällä huolellisuudella. Meiltä saat välittäjän, joka on oikeasti tavoitettavissa ja pitää sinut ajan tasalla myynnin kaikissa vaiheissa. Tarjoamme kattavia palveluita asunnon myyntiin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisisa ja muualla Uudenmaan alueella. 

Toivottavasti tapaamme pian!