Punaisen talon etuovi

Myyjälle

Haluatko että kotisi myydään laadukkaasti ja houkuttelevalla tavalla? House Companyn käytössä on ammattivalokuvaajan lisäksi kokenut markkinointitiimi asunnon myyntiin. Me osaamme tuoda kodistasi esiin juuri ne oikeat asiat. Näin saamme kodistasi parhaan mahdollisen hinnan.

Ennen asunnon myynnin aloittamista arvioimme yhdessä miten saamme asuntosi näyttämään parhaat puolensa. Mikäli kotisi ilme kaipaa pientä piristystä ennen kuin tarjoamme sitä ostajille, stailaamme kotisi.

Pyydä tarjous ilmaisella arviokäynnillä!

Välityspalkkio

Listahinnat: huoneistot 2,48% (sis. alv.), kiinteistöt 2,98% (sis. alv.)

Välityspalkkioon ja hintoihin kuuluvat aina ammattivalokuvaajan upeat kuvat kodistanne sekä myyntikohteen laaja internet-näkyvyys. Meillä maksat välityspalkkion vain tehdystä asuntokaupasta, ei kuluja ellei kauppoja.

Asunnon myynti Espoo & PK-seutu

Asunnon myynti on yleensä yksi asiakkaan elämän suurimmista päätöksistä. Mukana ovat niin suuret rahat kuin tunteetkin. Haluamme olla mukanasi näissä tilanteissa vankalla ammattitaidolla ja tinkimättömällä huolellisuudella. Meiltä saat välittäjän, joka on oikeasti tavoitettavissa ja pitää sinut ajan tasalla myynnin kaikissa vaiheissa. Tarjoamme kattavia palveluita asunnon myyntiin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudenmaan alueella. 

Toivottavasti tapaamme pian!