Kuukauden kohde – tilava paritalohuoneisto Espoon Kaitaalla

Lokakuun kohteemme on tilava paritalohuoneisto Espoon Kaitaalla.

Tässä kodissa viihdyt ja nautit valosta.  Neljä makuuhuonetta tarjoavat omaa rauhaa isommankin perheen kaikille jäsenille. Makuuhuoneista kolme sijaitsee tunnelmallisesti yläkerran vinokaton alla. Yksi makuuhuoneista tarjoaa käynnin isolle n. 20m2 katetulle parvekkeelle, josta aukeavat kivat kattomaisemat. Täällä on mukava käydä vilvoittelemassa löylyjen välissä, sillä myös sauna sijaitsee yläkerrassa.

Alakerran tilavassa olohuoneessa on kaunis varaava takka ja käynti omalle suojaisalle ilta-aurinko pihalle. Erillisessä keittiössä on tilaa isommallekin ruokapöydälle. Lämmintä säilytystilaa löytyy eri puolilta asuntoa.

Sijainti on mitä loistavin, omalla autolla hurautat 3 minuutissa uudistuneen Ison Omenan palveluihin, viereen on tulossa metroasema metron seuraavassa vaiheessa ja alue kehittyy muutenkin kovaa vauhtia lähivuosina. Läheinen merenranta tarjoaa upeat puitteet ulkoilulle. Tämä asunto on loistava valinta perheelle, joka haluaa panostaa tulevaisuuteen ja arvostaa hyviä palveluja.